Innland
Fra:
Oslo
Bergen
Trondheim
Stavanger
Sandefjord
Tromsø
Bodø
Kristiansand
Andre
Utland
Fra:
Oslo
Bergen
Trondheim
Stavanger
Sandefjord
Tromsø
Bodø
Kristiansand
Andre


I denne artikkelen gir vi deg noen gode tips til hvordan du kan komme deg på en rimelig skiferie til utlandet. En rekke flyselskaper tilbyr billige flybiletter til storbyene i nærheten av alpene.

Hvor ønsker du å reise?
Du kan finne rimelige flybiletter til de fleste storbyene i Europa, men hvis du skal til alpene for å stå på ski så lønner det seg å velge en flyplass som ikke har alt for lang transfer tid opp til din ski destinasjon.

Østerrike
Her finner du flere gode ski destinasjoner som passer for alle nivåer. De mest kjente er kanskje St. Anton og Saalbach. Ischgl og Bad Gastein er også godt kjent for oss nordmenn. Østerrike tilbyr skikjøring av høy klasse og after-ski som er verdenskjent.

Hvis du ønsker å reise til Østerrike for å stå på ski så er Salzburg, Innsbruck (Østerrike) eller Munchen (Tyskland) de flyplassene som er best egnet å reise til. Du må ta regne med en transfer tid på 1,5-3 timer med bil.

Frankrike
Frankrike er kjent for sine store fjell og tilbyr fantastiske skianlegg med nymoderne heiser og brede løyper. Chamonix er kjent for sine legendariske fjell omgivelser og heftige nedfarter. Andre populære destinasjoner i Frankrike er Val Thorens og Valdisere.

Ønsker du å reise til Frankrike for å stå på ski gjør du dette ved å fly til Geneve (Sveits). Da får du en transfer tid på ca 3 timer med bil til din skidestinasjon.

Italia
Italia er kjent for å ha de alpene med mye sol og hyggelig atmosfære. Her slapper menneskene like gjerne av med god mat og drikke som de står på ski. Det er det samme jaget om å komme i bakkene tidligst mulig og ofte er bakkene mye mer folketomme enn andre plasser i alpene. Gode destinasjoner i Italia er Cortina, Cervinia, Courmayuer og Livigno.

Skal du til Italia for å stå på ski anbefaler vi deg å kjøpe flybiletter til Milano. Fra Milano (Italia) er det ca 2-3 timers kjøring med bil til de utvalgte ski destinasjonene.

Sveits
Sveits er kjent for høye og bratte fjell med meget gode snøforhold. Her er toppmoderne heiser og godt utbygde skisystemer. Prisnivået er noe høyere i Sveits enn i de andre alpelandene. Men du får også en høyere standard med på kjøpet. Sveits er kjent for destinasjoner som Verbier, St. Moritz, Saas-Fee og Zermatt.

Hvis du ønsker å reise til Sveits er det best å kjøpe flybiletter til Verbier (Sveits). Transfer tiden er da på ca 2-3 timer med bil.

Finn de billigste flybilettene
Vi anbefaler deg å bruke søkemotorene til reisebyråene for å finne de billigste flybilettene. Disse søker gjennom databasene til flyselskapene og finner billigste alternativ for deg dit hvor du ønsker å reise. Her er et utvalg av tilbydere av flybiletter som du bør gjøre noen prissøk hos:

GoToGate

Supersaver

Ebookers

Overnatting og transport
Hvis du skal til alpene så lønner det seg å bestille hotell og leiebil på forhånd. Dette kan du enkelt gjøre gjennom våre samarbeidspartnere
Hotels.com og GoToGate.
Du skal være klar over at de fleste hoteller i alpene kun leier ut rom fra lørdag til lørdag. Dette gjelder spesielt hvis det er i høysesongen. Det lønner seg å leie bilen for hele perioden å levere den på flyplassen hvor du hentet den.

 

 


 


Flybiletter.net | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy Policy
Flybiletter.net 2008