Innland
Fra:
Oslo
Bergen
Trondheim
Stavanger
Sandefjord
Tromsø
Bodø
Kristiansand
Andre
Utland
Fra:
Oslo
Bergen
Trondheim
Stavanger
Sandefjord
Tromsø
Bodø
Kristiansand
Andre


Alle har sikkert opplevd en aller annen gang å sitte veldig trangt ombord i et fly. Og flyr du over lengre strekninger kan dette være nokså ubehagelig. Dette er egentlig unødvendig da det finnes gode muligheter for å velge flysete når du bestiller flybiletter.

Ved å gjøre litt forarbeid når du bestiller flybiletter så slipper du å bli plassert i et tilfeldig og trangt flysete. Hvis du skal ut å fly så er dette ofte i forbindelse med ferie. og på ferien vil de aller fleste ha det behagelig og slappe av. Derfor kan det være greit med et vindusete hvor man kan lene seg tilbake og legge hodet mot veggen og få en behagelig sovestilling. Har du lange ben kan midtsete være det beste slik at du får mulighet for å strekke disse ut skikkelig.

Internett reservasjon
I dag tilbyr mange flyselskaper at du kan booke flysete når du bestiller flybiletter på internett. Da kan du fritt velge om du ønsker å sitte langt fremme eller bak i flyet, samt vindu eller midtsete plass. En annen smart ide er å booke sete der hvor nødutgangene er plassert. På disse setene er det mye bedre plass enn vanlig.

Bonuskort
Har du ikke bonuskort, bør du anskaffe deg dette snarest. Bonuskort gir kundene en rekke fordeler også når det kommer til flysetene. Gullkort og sølkort kunder er ofte de som blir tildelt de beste plassene ombord i flyet.

Bestill i god tid i forveien
Flere flyselskaper tildeler kundene deres flyseter allerede ved bookingen av flybilettene og ikke ved innsjekking. Dette gjør at de beste flysetene blir tildelt allerede ved første bestilling. Derfor lønner det seg å bestille flybilettene så tidlig som mulig.

Betale ekstra
Noen flyselskaper tilbyr kundene deres å kjøpe seg opp til en bedre seteplasering når de bestiller flybiletter. Mange lavprisselskaper tilbyr dette blant annet Norwegian.

Ved innsjekkingen
Har du ikke reservert sete ved bestillingen av flybiletten så har du mulighet ved innsjekkingen. Møt opp tidlig og snakk med personalet i skranken. Du har også mulighet ved gaten da det kan forekomme at passasjerer ikke møter opp.

Spesielle behov
Har du spesielle behov som for eksempel ulike medisinske behov så gjør personalet oppmerksomme på dette ved innsjekk, eller ved booking av flybiletten. Vær høflig og fortell hvordan din situasjon er.

Businessklasse
For å være sikret de aller beste flysetene så er den sikreste måten å oppnå dette på å bestille flybiletter som er businessklasse. Da får du ekstra god benplass og som regel ekstra oppvarting og mat- og drikkeservering.

 


 

 
 


 


Flybiletter.net | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy Policy
Flybiletter.net 2008