Innland
Fra:
Oslo
Bergen
Trondheim
Stavanger
Sandefjord
Tromsø
Bodø
Kristiansand
Andre
Utland
Fra:
Oslo
Bergen
Trondheim
Stavanger
Sandefjord
Tromsø
Bodø
Kristiansand
Andre


Prisene på flybiletter kan ofte variere mye og det kan være penger å spare hvis du undersøker litt på forhånd. I denne artikkel gir vi deg noen gode råd til hvordan du kan finne billige flybiletter.

Sjekk pris hos flere flyselskap
Det første du bør gjøre er å undersøke prisene hos de ulike flyselskapene og reisebyråene. Ofte er det store forskjeller på samme reise hos de ulike tilbyderne. Våre erfaringer er at reisebyråene som for eksempel Ebookers og Supersaver er rimeligst i de fleste tilfeller.

Vær fleksibel
Hvis du undersøker ulike avreise datoer og ulike hjemreise datoer vil du enkelt kunne se når det er billigst å reise. Ofte er det slik at det er dyrere å velge en hjemreise på en søndag istede for en mandag. Har du mulighet for å være fleksibel på avreise og hjemreise datoene så kan du spare mye penger.

Det samme gjelder med tanke på avreise tidspunktet. Det er ofte mye penger å spare hvis du kan reise tidlig om morgenen. Avganger før klokken 09.00 er ofte kr 1000 billigere enn de som er på ettermiddagen og kvelden. Dette er ofte tilfellet med hjemreise tidspunktet også. Har du mulighet for å reise tidlig om morgenen på hjemreisen kan du også her spare mye penger.

Alternative destinasjoner
De ulike flyselskapene flyr ofte til ulike flyplasser og andre byer. Ofte kan du spare mye penger på å velge et mindre flyselskap som flyr til en mindre flyplass i en nærliggende by. Et typisk eksempel på dette er
SAS som flyr til Heathrow (London) og Norwegian som flyr til Gatwick (London). Slike eksempler er det mange på og ved å undersøke nærliggende byer og ulike flyplasser hos de ulike reiseselskapene så kan en spare flere tusen på en flybilett. Det er da viktig å ta hensyn til at det kanskje blir en høyere transportkostnad med taxi, tog eller buss for å komme til destinasjonen.

Bestill via internett
Bestiller du flybiletter via internett så slipper du å betale administrasjons gebyr og booking avgift til reise- og flyselskapene. Ved å bruke internett så kan du selv søke deg frem til laveste pris ved å bruke en
søkemotor for flybiletter og på denne måten spare mye penger. Du får også mange flere valgmuligheter og muligheter til å få gode tilbud på pakkereiser, hotell og leiebil.


 


 


Flybiletter.net | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy Policy
Flybiletter.net 2008